Projekt - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
16975
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16975,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Projekt

Grundliga behovsanalyser och smarta lösningar – så har vi placerat oss i marknadens framkant. Nedan kan du ta en titt på tidigare uppdrag och kunder.

Är du återförsäljare av Audio/Video teknik eller behöver du hjälp inom system som Crestron, Neets, Kramer och Exron? Hör av dig till oss idag!