AV-tekniker i Stockholm - PWR On AB
Installations och servicetekniker i Stockholm Är du en driven och självgående person som har ett brinnande teknikintresse? Vårt installationsteam växer och vi söker nya installations och servicetekniker med minst tre års erfarenhet av Audio/Video installationer och service. Kunskap inom Crestron, Kramer, Extron och Neets är meriterande eftersom vi jobbar med dessa system dagligen.
servicetekniker, Installationstekniker, Stockholm
16579
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16579,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya engagerade medarbetare. Är du en kreativ och driven person som vill vara en del av den absoluta framkanten inom audio/video teknik? Hör av dig. Nedan listas våra tillgängliga tjänster.

AV-tekniker: Stockholm

Om PWR On

PWR On AB erbjuder certifierade tjänster inom all audio/video (AV) teknik. Vi är länken mellan återförsäljare och slutkund. Exempel på tjänster är installation, service och konsultation av befintliga samt nya system.

 

Vi grundades 2014 och har växt stadigt med många nya spännande kunder och uppdrag. Nu behöver vi fler grymma medarbetare som vill bli en del av vårt installations och service team.

 

Arbetsuppgifterna innefattar installation och felsökning av all tänkbar AV teknik. Exempelvis installation av projektorer, bildskärmar, styrsystem, videokonferens och ljudanläggningar. Utöver detta, installation av övrig utrustning i konferensrum/hörsalar som skrivtavlor, möbler, mörkläggning osv.

Vem är du?

En driven och självgående person med ett brinnande teknikintresse. Vi lägger stor vikt till hög kvalité. Du bör därför vara noggrann, ansvarfull och en problemlösare. Kunderna är vår fokus, vi är de som får allt att ”bara funka”. Din personlighet är öppen, välkomnade och du värnar om personmötet.

 

Tekniken utvecklas dagligen och du bör vara intresserade av att hänga med i det som sker. Kunskaper i följande är meriterande:

* Nätverk, fiber, elteknisk, tele/data installation

* Elbehörighet

* Hörslingor

* Crestron

* Extron

* Neets

* Kramer

* Polycom/Cisco och övriga videokonferenssystem

* Digital Signage

* Programmering

* Relevant eftergymnasial utbildning

 

Passar du in på beskrivningen, hör av dig.

 

Gymnasial utbildning, tre års erfarenhet som AV-tekniker/installatör, minst B-körkort, inga anmärkningar i polisens belastningsregister, svenska och engelska flytande i tal och skrift, van vid att hantera hand- och maskinverktyg, grundläggande datakunskaper (Office programmen m.m.)

 

Ersättning: månadslön och övertidsersättning.

 

Förmåner: friskvårdsbidrag