Certifikat - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
16426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16426,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Certifikat

Nedan listas ett urval av alla certifikat vi på PWR ON har inom vår företagskompetens. I en ständigt växande bransch strävar vi efter att kontinuerligt bredda vår kunskap i syftet att kunna erbjuda våra kunder unika lösningar i alla situationer.

Dante Level 1 & 2

Crestron CTI-P101

Crestron CTI-P201

Crestron CTI-P301

CTI-FUSION-P

Crestron CSS-D

Crestron DMC-D 4K

Crestron DMC-E 4K

Crestron DMC-T 4K

Epson Projektorutbildning

Epson Pro AV Premium traning

Kramer VIA

Kramer Digitalist (steg 1 och 2)

Extron Control Professional (ECP)

Extron AV Associate

Barco projector certification

Unisee Installation

Barco Authorized Partner

Polycom CVE Technical training

HDBaseT Expert Installer

Grundkurs i entreprenadjuridik

Bo Edin Slingteknik

Terminering Fiber

Är du återförsäljare av Audio/Video teknik eller behöver du hjälp inom system som Crestron, Neets, Kramer och Exron? Hör av dig till oss idag!