Tjänster - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
16834
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16834,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tjänster

Teknik ska vara enkelt. Därför skräddarsyr vi lösningar som fungerar för dig och din verksamhet. Med certifierade tekniker inom AV-teknik, systemdesign, ljudteknik och programmering ser vi till att din arbetsplats är redo för framtiden. 

Installation

Installation av nästintill all tänkbar audio/video (AV) teknik. Från standard konferenslösningar till större, tekniskt avancerade installationer, som hörsalar med projektorer samt videokonferensrum.

Systemdesign

Tekniska lösningar skräddarsydda efter dina behov eller enligt ett satt ramverk. Befintliga lösningar innehåller komplett dokumentation i form av funktionsbeskrivning, artikellista, principskiss, blockschema, programmeringsinstruktioner samt eventuella ritningar.

Programmering av styrsystem

Erbjuder en omfattande variation av tjänster gällande Crestron, Neets, Kramer och Extron styrsystem. Exempel är programmering samt design av touchpaneler och digitalmedia. Självklart är vi certifierade av Crestron.

Dokumentation

D-tools är vårt främsta verktyg i skapandet av blockscheman och principskisser. Märkning utförs enligt Svensk elstandard.

Service och felsökning

Driftstopp är tyvärr en del av teknologins vardag. Våra medarbetare har lång erfarenhet av felsökningar och kan erbjuda snabb service på plats. Vi tillhandahåller även proaktiva tjänster, exempelvis underhåll av utrustning.

Projekt- arbetsledning

Låt oss vara dina representanter. Detta kan innefatta överlämnade av planering av installation samt samordning med slutkund och andra entreprenader.