Tele2 Sverige - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
17378
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17378,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Tele2 Sverige

Projektledning & Installation
Category
Installation, Projekt- arbetsledning
Om projektet

Vi stod för projektledning, installation och programming av tekniken i Tele2s nya huvudkontor i Kista. Huset har en öppen ljusgård som stäcker sig över 7 våningsplan med en ljudanläggning för stormöten och enorma skärmar. I huset har det installerats ca 100 videosystem, 250+ skärmar och integration med LED väggar. Deras vackra takterass fick utomhushögtalare och hela byggnaden har touchpaneler för mötesrumsbokningar.

 

Vi har hjälpt till med systemdesign, installation, projektledning, programmering och sköter service löpande.

 

Tjänster