IF Skadeförsäkring - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

IF Skadeförsäkring

Mötesrum
Category
Mötesrum
Om projektet

Renovering av VIP konferensavdelningen på IF:s huvudkontor i Stockholm. Vi har tagit fram systemdesignen och fastställt verksamhetsbehov efter noga genomförd förstudie.

 

Med den stora mängden viktiga gäster som besöker lokalerna var hög kvalité av största vikt. Konferensavdelningen fick stora skärmar tillsammans med styrsystem och touchpaneler.

 

Tjänster