Tele2 Arena - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
16945
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16945,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Tele2 Arena

Pressrum
Category
Pressrum
Om projektet

Tele2 Arenas Pressrum är en stor hörsal som används för presskonferenser. Vi utförde installationen och systemdesign av ljud och bild. Ett omfattande arbete med projektor, mikrofoner och högtalare med styrning från kontrollrum med mixerbord och touchpaneler.

 

Tjänster