IF Skadeförsäkring - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
16928
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16928,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

IF Skadeförsäkring

Hörsal
Category
Hörsal
Om projektet

Renovering av Bergshamrasalen på IF:s huvudkontor i Stockholm. Vi har tagit fram systemdesignen och fastställt verksamhetsbehov efter noga genomförd förstudie.

 

Bergshamrasalen utrustades med en ljusstark och högupplöst projektor och ett avancerat styrsystem med touchpanel för att samla rummets alla funktioner. Styrsystemet kontrollerar bild, ljud, mikrofoner, mörkläggningsgardiner och belysning. Allt arbete är utfört av oss.

 

Tjänster