Amadeus - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
16935
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16935,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Amadeus

Mötesrum
Category
Mötesrum
Om projektet

Vi har skapat systemdesignen för Amadeus nya kontor i Stockholm. Tillsammans med kunden har vi tagit fram lösningar och kommit med rekommendationer, vilket gjort att tekniken matchar verksamhetens behov. Arbetet resulterade i flera teknikoptimerade rum. Skärmrum, projektorrum, utbildningssalar, videokonferensrum samt en lösning för stormöten i deras café. Rumsbokningssystem installerades vid alla rum. I allmänna utrymmen installerades även digitalskyltning på bildskärmar.

 

Systemdesignen är gjord enligt ramverket som Amadeus satt upp i sitt upphandlingsunderlag. Vi har utfört all installation och driftsatt lösningen.

 

Tjänster