Uppsala universitet - PWR On AB
PWR ON erbjuder certifierade tjänster inom all tänkbar audio/video (AV) teknik. Vi fungerar som en länk mellan återförsäljare och slutkund där vi erbjuder installation, service och konsultation av befintliga eller nya system. Det kan vara i samarbete med företagets egna AV tekniker eller med ett helhetsansvar vid både stora och små projekt. Vi arbetar med system som Crestron, Neets, Kramer och Extron och självklart gör vi dokumentation enligt SIS.
PWR ON, AV, audio, video, AV teknik, Crestron, Neets, Kramer, Extron, SIS
17243
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17243,bridge-core-3.1.4,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Uppsala universitet

Mötesrum
Category
Mötesrum
Om projektet

Under sommaren 2017 byggde Uppsala Universitet ett nytt förvaltningshus. I huset finns ca 85 mötesrum i olika storlekar, rum för videomöten och informationsskärmar (digital signage). I matsalen har vi installerat både ljud och bild för stormöten. Det finns även skärmar i de öppna mötesytora för spontana möten. I de större mötesrummen och receptionen är ljudet anpassat för personer med hörselnedsättningar med hjälp av hörslingor.

 

Vi har hjälpt till med Installation, arbetsledning, programmering och dokumentation.

 

Tjänster